Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

ΑΝ ΗΜΟΥΝ...

ΑΝ ΗΜΟΥΝ…
1. Υποτελής υπουργός εξωτερικών, θα σιωπούσα οποιοδήποτε θέμα βλάπτει τα εθνικά κυριαρχικά συμφέροντα.
2. Υπουργός απασχόλησης και ήθελα να πλουτίσουν οι φίλοι εφοπλιστές, θα έπειθα τον κόσμο ότι τα ταμεία καταρρέουν για να τους δώσω την ευκαιρία να λυτρωθούν από ιδιωτικές μεγαλο-ασφάλειες.
3. Υπουργός παιδείας... και ήθελα να έχουν φίλοι ιδιώτες την παιδεία, θα την άφηνα να παραπαίει.
4. Υπουργός μεταφορών, θα σκότωνα την Ολυμπιακή για να ανθίσει η εταιρία του φίλου μου που τόσο με ‘στηρίζει’.
5. Υπουργός επικοινωνιών, θα πλάγιαζα τα κανάλια και θα προωθούσα όλες τις εκπομπές εκπτώσεων ανθρώπινων αξιών, αποπροσανατολισμού και δημιουργίας αίσθησης ατομικής ψευδό-ευημερίας.
6. Υπουργός δημόσιας τάξης, θα χώριζα με την βοήθεια των καναλιών το λαό σε EMO και TRENDY, Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς, Βόρειους και Νότιους για να μην συναντώ κοινωνική συνοχή και αντίσταση. Θα ανεχόμουν τα βίαια επεισόδια για να φοβάται ο λαός να βγει στους δρόμους.
7. Υπουργός εσωτερικών, θα νομιμοποιούσα για χάρη των φίλων μου επιχειρηματιών το χασίς, περνώντας το μήνυμα ότι δεν γίνεται να ελεγχθεί σε διάφορες περιοχές π.χ. Κρήτη, Πελοπόννησος.
8. Υπουργός περιβάλλοντος χωροταξίας και δημοσίων έργων, δεν θα έσβηνα φωτιές γιατί θα είχα έσοδα από την επερχόμενη δόμηση.
9. Υπουργός υγείας, θα περίμενα τους φίλους ιδιώτες να μας λυτρώσουν από την τεχνητή έλλειψη προσωπικού και στους εφιάλτες μου θα έβλεπα ότι αποκαλύφθηκε η θεραπεία του καρκίνου.
10. Υπουργός ανάπτυξης και ήθελα να δώσω το ρεύμα σε φίλους ιδιώτες, θα αύξανα τα τιμολόγια και θα προωθούσα ανεπαρκή εικόνα της Δ.Ε.Η.
11. Υπουργός δικαιοσύνης και ήθελα να απαλλάσσονται οι φίλοι μου μεγαλοεφοπλιστές, θα έκανα την δικαιοσύνη δαιδαλώδη, χρονοβόρα, ατέρμονη και γραφειοκρατική.
12. Υπουργός οικονομίας, θα φορολογούσα και την ανάσα του μέσου Έλληνα.
13. Πρωθυπουργός, απλά έπρεπε να βρω τους 12 υποτακτικούς μου

by Lafazanidis Athanasios