Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Νέος Ηρώδης


Κυριοι του ΙΣΡΑΗΛ
Δεν χρειαζοταν να κανετε τοσο κοπο τοσα εξοδα και να υποστειτε τοσες θυσιες
για να μας αποδειξετε οτι ειστε απ ευθειας απογονοι του ΗΡΩΔΗ.Εμεις οι αξεστοι, απολιτιστοι και αμορφωτοι ΕΛΛΗΝΕΣ εχουμε απο χρονια πειστει.Εξαιρουνται βεβαια οι μορφωμενοι ταγοι μας κυριως οι πολιτικοι που οπως συνηθως αραδιαζουν γλυκαναλατες κουταμαρες περι καταδικης της βιας.
Δεν χρειαζεται επισης να μας πεισετε οτι θελετε να ομοιασετε στους ΝΑΖΙ. Τους εχετε ηδη ξεπερασει προ πολλου σε εγκληματικη θηριωδια.Και μην μας πειτε οτι δεν ευθυνεστε ως λαος επειδη καποιοι ελαχιστοι διαφοροποιειστε ειλικρινα η οχι,γιατι αν ειχατε ηγεσια με αλλες αποψεις θα την ειχατε στειλει να βρει τον μακαριτη ΡΑΜΠΙΝ.

Να ειστε βεβαιοι ομως πως η αρχουσα ταξη σας ΣΑΣ ΜΙΣΕΙ και σας και τα παιδια σας και τα παιδια των παιδιων σας για αυτο και φροντιζει ωστε κανεις να μην ζησει ποτε με ειρηνη. Ειστε καταδικασμενοι να ζειτε με τον φοβο σιδεροφρακτοι μεσα στα θωρακισμενα και τα αεροπλανα καμαρωνοντας πως ειστε οι δυνατοι.
Σας μισουν επισης και οι φιλοι σας ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ για αυτο σας επεφυλαξαν το ρολο του χωροφυλακα της περιοχης αλλως θα επρεπε να σκοτωνωνται οι ιδιοι.Καλυτερα λοιπον να πληρωνουν με χρημα.Ισως ομως και με αιμα γιατι και εσεις μισωντας τους φροντιζετε για την παραγωγη τρομοκρατων που θα σκεφτουν οτι οι αμερικανοι σεβαστηκαν τον ΑΡΑΦΑΤ οσο ηταν τρομοκρατης και τον επνιξαν οταν εγινε συνομιλητης.
Κατορθωσατε να σας μισηση ο απλος κοσμος σε ολη τη γη οπως μισησε παντοτε ολους τους δημιους.

Κυριοι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΟΥ.

Θα ημουν υπερηφανος εαν ακουγα απο εσας μια κατηγορηματικη και απεριφραστη καταδικη της ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ και οχι της απ οπου δηποτε προερχομενης βιας.Ετσι θα μιλουσατε αν επροκειτο για τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ το ΔΙΣΤΟΜΟ και τοσα αλλα? ηρξαντο δηλαδη χειρων αδικων οι αρνουμενοι να ζησουν ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ ? Αν θελετε να ειστε ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ, για το εθνικο συμφερον δηθεν, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΑΣΤΕ που ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ μας φερονται.Αυτο που ηθελα απο σας να ακουσω το ακουσα απο την κ.Παπαρηγα. Μην βιαστειτε να με θεωρησετε οπαδο της στα Νειατα μου με θεωρουσαν συνοδηπορο.

Κυριοι ΑΡΑΒΕΣ

Η σειρα σας εχει ελθει. Οχι ολοι μαζι. Ένας ενας ωστε να βλεπετε τον γειτονα, ομοφυλο και ομοθρησκο σας να πνιγεται στη φτωχεια την αρωστια και, εαν σε αυτα αντεχη, στο αιμα.
Και εσεις της ΦΑΤΑΧ. Ακουσα οτι μολις κατακρεουργηθη η ΧΑΜΑΣ θα αναλαβετε την διοικηση της ΓΑΖΑΣ. Ωραια λοιπον οτι δεν κερδιζουμε στις εκλογες μας το δινει το ΙΣΡΑΗΛ.ετσι γινεται στις δημοκρατιες ο λαος ειναι ελευθερος να ψηφιζη αρκει να επιλεγη αυτον που θελουν οι εχθροι του.Ποιος την χαρη σας λοιπον διοικηταρες.σε καμια χιλιαδα χρονια θα αποκτησετε και αυτονομια και αδεια για εξωπλισμο με σφεντονες

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ

Ωστε ετσι λοιπον καταδικαζουμε τις χερσαιες επιχειρησεις.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ?Οι βομβαρδισμοι δεν ειναι τιποτε?Αν καταδικασουμε τη συμπεριφορα των τουρκοκυπριων σε καποιο εγκλωβισμενο χωριο της ΚΥΠΡΟΥ πηραμε θεση για το ΚΥΠΡΙΑΚΟ? Αν εχετε κουραγιο φωναξτε να να περιοριστη το ΙΣΡΑΗΛ στα συνορα του και το πολυπραγμον ΝΑΤΟ να εγγυηθει την ασφαλεια του και να αφοπλισει τους ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ. Στο κατω κατω οι Αμερικανοι ελεγχουν το ΝΑΤΟ οπως και τον ΟΗΕ των διαφορων ΑΝΑΝ. Εμεις οι υπολοιποι ειμαστε για να πληρωνουμε τις ζημιες που αυτοι κανουν και προσποιουμαστε τους ανθρωπιστες.

Κυριε ΟΜΠΑΜΑ.

Η σιωπη δεν ειναι παντα χρυσος.Οι προθεσεις σου φανηκαν απο τον πρωτο διορισμο
αξιωματουχου.Να εισαι σιγουρος οτι η φυλη σου που τοσα υπεφερε δεν θα ειναι υπερηφανη για σενα οπως δεν μπορει να ειναι υπερηφανη για την κ.ΡΑΙΣ και τον κ ΚΟΛΙΝ ΠΑΟΥΕΡ Αληθεια θυμασαι αυτη την αξιολυπητη φιγουρα του στο συμβουλιο ασφαλειας?θελεις να του μοιασεις? Ακομη βλακωδως πιστευω πως οχι.
Κωστας Βελουχης