Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

THE GREEK BLOGGERS & CITIZENS

Καλούμε τις Κυβερνήσεις του Ισραήλ και της Αιγύπτου να σταματήσουν αμέσως τον αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας και να επιτρέψουν στις ανθρωπιστικές αποστολές να εισέλθουν στην περιοχή και να σώσουν τα παιδιά, τις γυναίκες, τους ασθενείς και όλους τους Παλαιστίνιους που υποφέρουν, επειδή θέλουν να έχουν τη δική τους πατρίδα, όπως όλοι οι άνθρωποι.
Κάποτε σας έφερε κάποιος σε μια ξένη γη, την οποία σκλαβώσατε και κατακτήσατε βίαια, λέγοντας σε όλους τότε, πως ο Θεός σας έδωσε το δικαίωμα αυτό, διαλλέγοντας δήθεν εσάς, την χειρότερη, αγριότερη και πλέον αχάριστη φυλή, ανάμεσα απο όλες τις φυλές της γής.
Το μεγαλύτερο ψέμμα όλων των εποχών ξεκίνησε την φιδοειδή του πορεία.

Κάποτε σας κατέκτησαν και σας εξαφάνισαν, διασκορπίζοντάς σας σε όλο τον κόσμο.
Σας βγήκε σε καλό, και το εκμεταλευτήκατε στο έπακρο, διότι αναμιχθήκατε με τους λαούς που σας φιλοξένησαν, απομυζώντας τους χωρίς ποτέ να τους προσφέρετε κάτι, εκτός κι αν είχατε δεκαπλάσιο κέρδος.
Μπήκατε σε θέσεις κλειδιά στις κυβερνήσεις τους, όπως τα υπουργεία εξωτερικών, τύπου, και οικονομίας, κρατώντας τους έκτοτε κυβερνώντες πάντοτε στο χέρι.

Κάποτε σας σκότωναν σε θαλάμους αερίων και σας έκαιγαν σε φούρνους, κάνοντάς σας σαπούνια. Και αυτό το εκμεταλευτήκατε στο έπακρο, κάνοντας τον υπόλοιπο κόσμο να σας λυπάται, και να σας προσφέρει κάθε βοήθεια, δημιουργώντας όλα τα κράτη σχεδόν νόμους για χάρη σας, για δική σας προστασία και άσυλο, παραμελώντας τα δικά τους συμφέροντα.

Πάντοτε εσείς παίζατε τον ρόλο του θύματος, και μάλιστα τέλεια, και τα θύματά σας τον ρόλο του θύτη. Πάντοτε εσείς είχατε την προστασία των ισχυρών της γής, σε σημείο να κάνετε συνεχώς μέχρι και εγκλήματα πολέμου και ταυτόχρονα, δεν αναγνωρίζετε τα διεθνή δικαστήρια, όπως αυτό της Χάγης, ενώ άλλους ηγέτες, τους στέλνετε για μικρότερα παραπτώματα να δικαστούν εκεί.

Φτάσατε στο σημείο, να δείξετε το πραγματικό σας πρόσωπο στην ανθρωπότητα, μα εκ του ασφαλούς πλέον, γιατί τώρα κανένας δεν μπορεί να σας αντιπαρατεθεί, γιατί όλοι σας χρωστάνε, είστε κύριοι του χρήματος και κάτοχοι του παγκόσμιου αποθέματος χρυσού στον κόσμο.

Φτάσατε στο σημείο να σκοτώνετε παιδιά, με δικαιολογίες ευτελείς, πως απο πίσω τους κρύβοντας τρομοκράτες.
Ακόμη κι έτσι να ήταν, σε κανένα πολιτισμένο κράτος της γής δεν θα πυροβολούσε κάποιος ένα παιδί, για να σκοτώσει κάποιον τρομοκράτη που δήθεν κρύβεται πίσω του.
ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ -ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ- ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ Η ΕΝΑΝ ΑΜΑΧΟ ΠΟΛΙΤΗ, ειδεμή λέγεται ΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ.

Φτάσατε στο σημείο, να γίνετε χειρότεροι απο τους δημίους σας..
Φτάσατε στο σημείο, να δικαιωθεί ο δήμιός σας, όταν έλεγε για δικαιολογία, "κάποτε, θα με δικαιώσει η ιστορία.."
Όντως τον δικαίωσε, βλέποντάς σας να κάνετε τόσα ειδεχθή εγκλήματα, ασταμάτητα εδώ και 50 τόσα χρόνια, υπό τις ευλογίες και την ανοχή των ισχυρών σας συμμάχων.

Μα αφού τόσο πολύ γαντζωθήκατε στις προφητείες που σας βολεύουν, μην ξεχάσετε ποτέ και την τελευταία, της Αποκάλυψης..και ειλικρινά, είναι πέρα για πέρα αληθινή, μόνο που δεν καταλάβατε ούτε πιστέψατε ποτέ, πως μιλάει για το τέλος σας..

Λυπάμαι, λυπάμαι..
Μέχρι και κάποιοι φίλοι μου εδω που ζω, και που είναι Εβραίοι, αισθάνονται ντροπή και αγανάκτηση, για όσα οι ομοεθενείς τους πράττουν τις ημέρες αυτές..
Η οργή αρχίζει και πνίγει όλον τον πολιτισμένο κόσμο, όλοι αγανακτούν πλέον με την παράφορη αδικία..σταματήστε επιτέλους τα εγκλήματα εναντίον αμάχων..
Θα ήθελα να ήξερα, τι ψυχή θα παραδώσετε στον Θεό σας, εκτός αν ο Θεός σας, συγχωρεί κάθε δικό σας έγκλημα, γινόμενος συνένοχος σε φόνους παιδιών..

ΦΤΑΝΕΙ...ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΑΜΑΧΟΥΣ...ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ...
IRAKLIO WEB RADIO
http://irakliowebradio2.blogspot.com/