Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Η άποψη ενός πολίτη


Κύριοι είμαι δημότης του Πειραιά και μετά λύπης μου δεν βλέπω να γίνονται πολλά για την ανάπτυξη, φύτευση και καθαριότητα της πόλης, παρόλο που σας ψήφισα στις δημοτικές εκλογές ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο. Πού πάνε τα λεφτά μας; Αντίθετα, έχει δημοσιοποιηθεί ότι αφενός ο κ. Βροντος απεχθάνεται τα σκυλιά στο δρόμο, και αφετέρου ο Δήμος σκέφτεται να σταματήσει τη συνεργασία του με το ΔΙΚΕΠΑΖ. Δηλαδή θα την πληρώσουν πάλι τα καημένα τα ζώα; Αν θέλετε να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης, που μοιάζει πλέον με...Ινδία και αναπτυσσόμενο κόσμο, τότε:
1. να εφαρμόσετε προγράμματα ανακύκλωσης στις γειτονιές και να βγάλετε τα άχρηστα περίπτερα-εκτρώματα της δήθεν "ανταποδοτικής ανακύκλωσης" που ούτε δουλεύουν ούτε τα χρησιμοποιεί κανείς εκεί που βρίσκονται,
2. να φροντίσετε τα αδέσποτα μέσω του ΔΙΚΕΠΑΖ,
3. να ξεφορτωθείτε τους χρήστες ναρκωτικών από την πλατεία Τερψιθέας, τα παράνομα παζάρια τις Κυριακές στην Ιπποδαμείας όπου μαζεύονται όλοι οι αλλοδαποί διακινητές κλεμμένων, καθώς και να μαζεύετε τους - πιθανώς και λαθρομετανάστες - αλλοδαπούς που παράνομα πουλάνε διάφορα στο δρόμο χωρίς άδεια, λες και είμαστε Αφρική, κάτω από την ανοχή της δημοτικής αστυνομίας που κάνει τα στραβά μάτια.

Βίκυ Παπαδοπούλου