Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Η μεταμόρφωση του "καλού παιδιού".....


Είχαμε τη χαρά σήμερα να παρακολουθήσουμε το "αντάμωμα" των δυο μαλωμένων Γρηγόρη Αρναούτογλου και Νίκο Μουτσινά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Λέγεται ότι ο Νίκος ζήτησε να μιλήσει στον Όμορφο Κόσμο. Περίεργο...
Και ο Γρηγόρης χαζός είναι να πει όχι;
Αυτή την εποχή πουλάει ο Μουτσινάς. Μπορεί να μην πουλούσε όταν έπρεπε, αλλά τώρα πουλάει. Το ήξερε ο Γρηγόρης και προφανώς και ήταν καλή ευκαιρία να μιλήσουν.
Κι ας είχαν να τα πουν μήνες, και ας είχαν "αποχωριστεί" κάπως απότομα. Είδαμε λοιπόν μια συζήτηση, η οποία μόνο ήρεμη δεν ήταν. Δεν ήταν βέβαια και εκρηκτική, αλλά φάνηκε ξεκάθαρα ότι και οι δυο είχαν τα παράπονά τους.Το πιο ενδιαφέρον όμως ήταν η στάση του Γρηγόρη. Όλοι όσοι παρακολούθησαν τη συζήτηση, είπαν πως δεν τον έχουν ξαναδεί έτσι. To γνωστό ως καλό παιδί της τηλεόρασης, δεν ήταν καθόλου καλό σήμερα. Σαν να του τα χρωστούσε του Νίκου και το έδειξε σε κάθε του ερώτηση, στο κάθε θέμα. Να ρωτά αν μετάνιωσε που έφυγε από το Mega, αν έπρεπε να του χει πει πως φεύγει, γιατί δεν τον πήρε τηλέφωνο, μήπως φταίει εκείνος που κόβονται συνέχεια εκπομπές του, αν θα ξαναγύριζε στο Mega και άλλα τόσα ενδιαφέροντα. Ήταν επιεικώς άκομψο να ρωτάς όλα αυτά τον καλεσμένο σου. Φαινόταν πολύ. Δεν τον κάλεσε απλά για να κάνει νούμερα. Τον κάλεσε για να τον ρωτήσει έμμεσα: "Τι κατάφερες που έφυγες; Σε κόψανε" Αυτή δεν είναι στάση παρουσιαστή, στάση προς πρώην συμπαρουσιαστή. Εντάξει και ο Νίκος δεν τον άφησε έτσι, προσπαθούσε να απαντήσει, αλλά δεν έπεσε στο επίπεδό του. Προσπαθούσε να το δει χιουμοριστικά όσο μπορεί. Πόσο όμως χιουμοριστικά να δεις τις αποκαλύψεις του Γρηγόρη προς το κοινό ότι δεν βλέπεις συχνά την οικογένειά σου, ενώ εκείνος πήγαινε να τους δει?! Ήταν χοντρό Γρηγόρη. Ήταν πολύ χοντρό.
Και ξέρεις τι φάνηκε περισσότερο; Ότι δεν τα πας καλά με τον ανταγωνισμό. Ότι δε μπορείς τη μεγάλη πίεση και προσπαθείς να ρίχνεις το φταίξιμο στους άλλους.
Κανείς δεν έκρινε θετικά τη στάση σου σήμερα και πρέπει να σε προβληματίσει αυτό....

ourgreektv.blogspot.com