Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!!!


Το νέο αυτοκίνητο που θα χρησιμοποιεί ο Barack Obama, εκλεγμένος Πρόεδρος των ΗΠΑ, είναι μια Cadillac, η οποία ανταγωνίζεται την αλεξίσφαιρη SUV. Σύμφωνα με το δημοφιλές τεχνολογικό web blog, η Cadillac του Obama παρέχει αρκετά τεχνολογικά χαρακτηριστικά, ορισμένα από τα οποία είναι τα εξής...
Αντέχει κρούση πυραύλου, ενώ επίσης είναι απόλυτα θωρακισμένο σε περίπτωση βιοχημικής επίθεσης. -Το ρεζερβουάρ αντέχει άμεσο χτύπημα χάρη σε ειδική αφρώδη θωράκιση. -Το αμάξωμα έχει φτιαχτεί από ατσάλι, διπλά ενισχυμένο ώστε να μην λυγίζει, από αλουμίνιο, τιτάνιο και κεραμικά, ώστε να «σπάνε» τυχόν βλήματα αν χτυπήσουν σε αυτό. -Τα λάστιχα είναι ενισχυμένα με ατσάλινες ζάντες, ώστε να συνεχίζει, όποιες και να είναι οι συνθήκες. -Τα εξαρτήματα που περιλαμβάνει είναι: κάμερες νυχτερινής όψεως, επαναληπτικά αυτόματα όπλα, πολυβόλα δακρυγόνων.-Περιλαμβάνει ακόμη φιάλες αίματος συμβατές με την ομάδα αίματος του Προέδρου.
-Η νέα Προεδρική λιμουζίνα Cadillac έκανε το ντεμπούτο της την ημέρα εγκατάστασης του Obama στο αξίωμα του Προέδρου. -Το πάχος της οποίας είναι τουλάχιστον 5 ίντσες, συμπαγή λάστιχα, αλεξίσφαιρα παράθυρα και πλήρως θωρακισμένο εσωτερικό σε περίπτωση χημικής επίθεσης, ανάμεσα σε πολλά άλλα χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας. Παρέχει εξοπλισμό για ηλεκτρονική επικοινωνία.

anopetra-eleos.blogspot.com