Σάββατο 23 Μαΐου 2009

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ


Χαλάει τους μπαλκονάτους γρουσούζους κυβερνήτες μας ότι και καλά τους είπανε βάρβαρους. Τη λέξη ντεμεκ φοβούνται και όχι την εφαρμογή της επάνω μας. Βγήκαν στη ρούγα και λένε στους νεοδημοκράτες ότι υβρίζονται αυτοί...
και όχι η πολιτική της κυβέρνησης. Θεωρούν τους νεοδημοκράτες ότι έχουν χουρδό μυαλό και ζουν στη γυάλα με τα ψάρια. Δηλαδή οι άτυχοι ψηφοφόροι τους ΔΕΝ ΖΟΥΝ:
1. Τη βαρβαρότητα των καρτέλ και της ακρίβειας.
2. Τη αθλιότητα των νοσοκομείων που τα πληρώνουν και οι κυβερνήτες τα έχουν στείλει στην απαξίωση του Χάρου παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού.
3. Τη χυδαιότητα του να κυκλοφορούν ελεύθερα τα γαλάζια λαμόγια των ομολόγων της παρέας του Λονδίνου, ενώ εκείνοι ως δημόσιοι υπάλληλοι- εκτός από το ότι στα δύσκολα γηρατειά τους μπορεί και να μην έχουν σύνταξη- ως ενεργοί υπάλληλοι βλέπουν να τους παγώνουν για μια διετία τους ήδη χαμηλούς μισθούς τους.
4. Τον εξευτελισμό του να πληρώνουν εισφορές στο Ταμείο τους και ενώ ήταν δωρεάν οι εξετάσεις τους αφού πληρώνονταν από τις εισφορές αυτές, τώρα πρέπει να πληρώνουν και τις εξετάσεις και τις εισφορές. Και δεν εξηγούν σε ποιών τσέπες πηγαίνουν οι εισφορές.
5. Τον ρατσισμό που βιώνουν πλέον οι νέες γυναίκες, οι οποίες καταναγκάζονται να δουλέψουν 5 με 7 χρόνια παραπάνω , και ας έχουν το βάρος της μητρότητας και του να μεγαλώσουν με χίλια ζόρια ένα παιδί, τρέχοντας στους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.
6. Τον εξευτελισμό των συνταξιούχων με τις συντάξεις και το ΕΚΑΣ που μια τους το δίνουν και τέσσερις τους το παίρνουν.
7. Τους αγρότες που είναι έρμαιο των μεσαζόντων πιράνχας και που αν γλυτώσουν από τα δόντια τους πέφτουν στην τοκογλυφική πολιτική και αφαίμαξη του ελέχιστου εισοδήματος τους από την Αγροτική Τράπεζα.
8. Στη βαρβαρότητα της επιλογής μεταξύ της ευέλικτης ανασφάλιστης εργασίας – του ενός μισθού 500 ευρώ στην καλύτερη των περιπτώσεων-μοιραζόμενου στα δύο και της ανεργίας. Όπως είναι τα προγράμματα STAGE του Δημοσίου, όπου δουλεύουν πολλοί νεαροί Νεοδημοκράτες, οι οποίοι τρώνε πόρτα για διορισμό ενώ η Ε.Ε. έχει απαιτήσει τον διορισμό τους.

kafeneio-gr.blogspot.com