Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Έξω απ΄ τα δόντια!!!


Τα χθεσινά επεισόδια με τους λαθρομετανάστες προσθέτουν έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα του προβλήματος των οικονομικών μεταναστών στην Ελλάδα. Είναι βέβαιο ότι...
αν ο αστυνομικός έσχισε το Κοράνι διέπραξε μεγάλο ολίσθημα και πρέπει να του αποδοθούν ευθύνες...
Αν όμως το έκανε, γιατί υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι δεν ήταν το Κοράνι αυτό που έσχισε. Ακόμα και αν ήταν όμως, σε μια χώρα που υπάρχουν δημοκρατία και νόμοι, που οφείλει να προστατεύει τους πολίτες της και να διατηρεί την τάξη, δε θα έπρεπε να συμβούν τα χθεσινά επεισόδια. Οι λαθρομετανάστες με το πρόσχημα (γιατί περί προσχήματος πρόκειτα) του σχισήματος του Κορανιού, έβγαλαν όλο το μίσος, την αγριότητα και την οργή τους, για τη χώρα που τους ανέχετε και με τα όποια προβλήματά της τους συντηρεί και τους θρέφει. Η αντίδραση του συντεταγμένου κράτους πρέπει να είναι άμεση και αυστηρή, πριν να πάρουν εκτεταμένη μορφή οι ενέργειες αντεκδίκησης από τα ακραία στοιχεία της χώρας. Το τελευταίο αυτό φαινόμενο, άρχισε δυστυχώς να εμφανίζεται σιγά σιγά (δείτε στο επισυναπτόμενο αρχείο ένα Group στο facebook).
Τελειώνοντας θα ήθελα να σκεφτούμε όλοι, πια θα ήταν η αντίδραση σε οποιοδήποτε άλλο δυτικοευρωπαϊκό κράτος, αν οι Έλληνες μετανάστες διανοούνταν να προβούν σε ανάλογες ενέργειες. Δεν προτείνω ούτε προγκρόμ ούτε τίποτα ανάλογο. Προτείνω δίκαιη λύση, άμεση, αυστηρή αλλά αναγκαία.

politikiprotasi.blogspot.com