Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

Κάτω τα χέρια από τον Τάσο Γκούση!

Αίσχος και μαζική δολιοφθορά! Ξεκληρίστηκαν επιλεκτικά τα μέλη της Ελληνικής και όχι μόνο Ολυμπιακής ομάδας. Χρυσοί και άλλοι Ολυμπιονίκες πολλών εθνικοτήτων που είχαν ένα μόνο κοινό χαρακτηριστικό: ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΥΣ ΚΟΛΟΣΣΟΥΣ ΓΙΑ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ! Τελευταίο θύμα η χρυσή ελπίδα, ο Τάσος Γκούσης.

Οι ευθύνες μας ως πολίτες ή φίλαθλοι, τεράστιες. Οι βάσεις μπήκαν το 2004 όταν κλείσαμε τα μάτια και αφήσαμε ατιμώρητα τα παπαγαλάκια των κολοσσών να διαβάλλουν Ολυμπιονίκες ασύστολα. Θυμάστε το μίσος των γνωστών τηλεμαϊντανών όταν έπλαθαν τα σενάρια για Κεντέρη - Θάνου; Καλή η έρευνα, θεμιτή η αλήθεια, αλλά το τεκμήριο της αθωότητας που πήγε; Ειδικά για δυο παιδιά που δεν είχαν υποπέσει στο παραμικρό εως τότε;

Με αποκορύφωμα τον κο Συρίγο, να αποκαλεί την χρυσή Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου "ναζί" και κανείς να μην επεμβαίνει. Επιχειρηματίες και ελεεινοί κονδυλοφόροι, υπηρέτες της ναζιστικής USA άρειας φυλής, τα χρυσοπληρωμένα πρότυπα της οποίας βρίσκονται ντοπαρισμένα είτε μετά θάνατον ή μετά τη λήξη των συμβολαίων.

Με την ΕΟΕ να σύρεται υποχρεωτικά στο καθήκον της από τα blogs όταν οι δικτάτορες της ενημέρωσης σιωπούν. Με την τρομοκρατία των παπαγάλων να αναγκάζει αθλητές να σκύβουν το κεφάλι και να δέχονται στωικά τη μοίρα τους ψάχνοντας να βρούνε ποιό από τα συμπληρώματα που έπαιρναν είχε ντόπα.

Εμείς ως πότε θα τους ανεχόμαστε;



Olympiada