Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

Άμεση Αποχώρηση από τους αγώνες

Ζοφερό εως Οργουελικό το τοπίο, πλήρης ο εκφυλισμός. Φταίτε και εσείς αγαπημένοι μου αθλητές. Εσείς που δε μιλήσατε το 2004 και ακόμα παραμένετε σιωπηλοί, σαν τους αμνούς στο σφαγείο του αφέντη που περιμένουν τη σειρά τους.

Το 2004 ανεχτήκατε το πογκρόμ Κεντέρη - Θάνου. Εκτός της Φανής δε μίλησε κανείς. Έπειτα 4 χρόνια ησυχία, λες και δεν υπήρχαν αθλητικά δρώμενα. Λες και το ντόπινγκ αφορά μόνο τους Ολυμπιακούς. Και ξάφνου, 4 χρόνια μετά, άρχισαν οι διωγμοί: Ομάδα άρσης βαρών. Δε μιλήσατε. Κολυμβητές. Δε μιλήσατε. Στίβος, εξακολουθείτε να σιωπάτε.

Όσο για τους σπόνσορες; Φαντάζουν γίγαντες στη Ελλαδιστάν, αλλά παραμένουν παγκόσμιοι νάνοι. Άλφα Τράπεζα πίστεως (Άλφα Μπάνκ). Σε άλλο πλανήτη, βγαίνει με ολοσέλιδες στις εφημερίδες διαφημίζοντας το καμάρι της, τον Γκούση. Κάποιος πρέπει να τους πεί ότι το μεγάλο αφεντικό έφαγε και τον Γκούση. Οπότε κυρία Άλφα Μπάνκ, καλή η μαγκιά σας στον Έλληνα κακομοίρη δανειολήπτη που του πίνετε το αίμα, αλλά έξω από το μαντρί, σκύβετε το κεφάλι στον αφέντη. Είστε ΜΗΔΕΝ.

Η ΔΟΕ με γελοίες αιτιάσεις αποκλείει την ΧΡΥΣΗ Ολυμπιονίκη Κατερίνα έπειτα από 30 μέρες "Γκουαντάναμο". Καπηλευόμενη πραξικοπηματικά την "ανεξάρτητη" Ελληνική δικαιοσύνη. Η ΕΟΕ βεβαίως θα σκύψει το κεφάλι όπως κάνει πάντα.

Εσείς καλοί μου αθλητές, για πρώτη φορά στη ζωή σας έχετε την ευκαιρία να στεφθείτε Χρυσοί Ολυμπιονίκες στους πραγματικούς Ολυμπιακούς. Της ζωής, της κοινωνίας, της Υπερηφάνειας. Αποχωρήστε μαζικά από το Οργουελικό πανηγύρι της ανθρώπινης εκμετάλλευσης και των πολυεθνικών. Αποχωρήστε με το κεφάλι ψηλά και αφήστε απελπιστικά μόνους το Νικολάου, τη Ντόρα, τον Κοκό και τις λοιπές περσόνες. Έκθετους στα αφεντικά τους.

www.olympia.gr





Olympiada