Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Απόφαση σκάνδαλο στον ΕΛΓΑ στις προσλήψεις συμβασιούχων Γεωπόνων



Για πρώτη φορά στα χρονικά του οργανισμού λαμβάνεται μια τέτοια απόφαση.Ενώ τα αποτελέσματα οριστικοποιήθηκαν τον Μάρτιο και οι υποψήφιοι μπήκαν σε λίστα με σειρά προτεραιότητας όπως γίνετε κάθε χρόνο(φέτος 2500 για 670 θέσεις) έρχεται τώρα μια απόφαση με άνωθεν εντολή όπως μας είπανε τηλεφωνικά για αναδιάταξη της λίστας.

Τώρα που ξανάρχισε να τρέχει η λίστα λόγω των προγραμμάτων ακαρπίας κυρίως,όσοι συνάδελφοι αρνούνται την θέση τους γιατί εργάζονται ήδη αλλού δεν τοποθετούνται στο τέλος όπως κάθε χρόνο,αλλά θα ξανακληθούν σε λίγους μήνες.

Συνάδελφοι που είναι πάνω από 10 μήνες άνεργοι(πάνω από 1000) θα ξαναβρεθούν πάλι πίσω γιατί η αναδιάταξη θα γίνει ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΑΛΛΟΥ.

Η άνωθεν εντολή από ποιον δόθηκε,με ποια λογική αν υπήρξανε πιέσεις και από ποιους;Ο ΑΣΕΠ είναι ενήμερος για αυτήν την σκανδαλώδες αλλαγή που ετοιμάζετε για πρώτη φορά.

Να μας ενημερώσει ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ.Κατσαρός για την απόφαση αυτή.

Αν και ο σύλλογος που εκπροσωπεί τους συμβασιούχους επιλήφθηκε του θέματος,ας μας ενημερώσει κάποιος ειδικός για την νομιμότητα της απόφασης.

http://agroanergos.blogspot.com/