Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Ο.Φ.Η.: Κάλεσμα σε συναυλία διαμαρτυρίας


Καλούμε όλους τους ευσυνείδητους Κρητικούς φιλάθλους να παραβρεθούν στην ειρηνική συναυλία διαμαρτυρίας ενάντια στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ ΟΦΗ που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23/9/08 και ώρα 21:00 στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ως φίλαθλοι του ΟΦΗ και ως Κρητικοί απαιτούμε την αλλαγή ιδιοκτησίας της αγαπημένης μας ομάδας με καθαρές και διαφανείς διαδικασίες για να ανατρέψουμε ένα καθεστώς που μας στερεί την αξιοπρέπεια και στέκεται εμπόδιο των ονείρων μας για έναν ΟΦΗ ανεξάρτητο και δυνατό. Η παρουσία όλων μας επιβάλλεται για να δυναμώσει η φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στους πραγματικούς ιδιοκτήτες αλλά και στα φερέφωνα αυτών που εκμεταλεύονται το όνομα και την ιστορία του ΟΦΗ μας για δικό τους όφελος.

Καλούμε επίσης όλους τους τοπικούς πολιτικούς φορείς, τον ερασιτέχνη ΟΦΗ, τους παλαιμάχους, το δημοτικό και νομαρχιακό συμβούλιο, να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το φίλαθλο κόσμο της Κρήτης. Αυτή τη φορά περιμένουμε τα λόγια σας να γίνουν έργα και να αφουγκραστείτε τη λαχτάρα του Λαού του ΟΦΗ για πραγματική ιδιοκτησιακή αλλαγή της ομάδας. Ο κόσμος του ΟΦΗ δεν θα δεχτεί πλέον λόγια χωρίς αντίκρισμα, αλλά συμπόρευση μαζί μας για συνέχιση του αγώνα μας.

Η κοινωνία της Κρήτης ωφείλει να συμπορευτεί μαζί μας, γιατί ο ΟΦΗ, το άλλοτε «Καμάρι της Κρήτης» είναι υπόθεση όλων μας. Είναι επίσης ώρα όσοι θέλουν να βγουν μπροστά για την διαφανή αγορά της ομάδας να λύσουν τη σιωπή τους και να πάρουν δύναμη από την φωνή μας. Όποιος αγαπάει τον ΟΦΗ πρέπει να βρίσκεται την Τρίτη μαζί μας στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΜΑΣ


Snakes 4 Heraklion Club

Κρήτες 4

Σύνδεσμος Φίλων ΟΦΗ Αθηνών «Νίκος Ξυλούρης»