Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2008

Αντίο Νέα Δημοκρατία;


Έπειτα από όλες τις κυβερνητικές «επιτυχίες» της και τις μεταρρυθμίσεις της, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να ασχοληθεί και με πιο πεζά πράγματα, όπως για παράδειγμα την οικονομική πολιτική. Δεν την φοβίζει λέει το πολιτικό κόστος, όταν πρόκειται να πάρει σκληρές αποφάσεις. Για το καλό του...λαού προφανώς.
Έτσι και για το καλό του λαού βέβαια:

1. Αποφάσισε να καταργήσει το αφορολόγητο των ελευθέρων επαγγελματιών και να εισπράξει για παράδειγμα από ένα ζευγάρι ελευθέρων επαγγελματιών με δύο παιδιά, επιπλέον 3.500 ΕΥΡΩ περίπου (μαζί με την προκαταβολή φόρου), στερώντας στην πράξη τη διατροφή του ενός παιδιού. Όμως αυτό είναι για το καλό του λαού.

2. Χαράτσωσε δια βίου τον οικονομικά ασθενέστερο πολίτη, που έχει χρυσοπληρώσει στο κράτος για την απόκτηση ενός ακινήτου, με το ΕΤΑΠ (άσε τα λάθη που έχει). Βέβαια είναι για το καλό του λαού.

3. Σαν να μην έφταναν όλα τ' άλλα, αποφάσισε να διαθέσει, με τον τρόπο που αποφάσισε, τα γνωστά 28 δις ΕΥΡΩ, που είναι χρήματα του φορολογούμενου λαού, φυσικά για το καλό του.

Μετά από όλα αυτά, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, η Νέα Δημοκρατία οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην αντιπολίτευση και μάλλον θα παραμείνει εκεί για την επόμενη εικοσαετία, μέχρι να ξεχαστεί απ' αυτή τη γενιά η διακυβέρνησή της.

Αντίο λοιπόν Νέα Δημοκρατία.

Απόλαυσε όσες στιγμές εξουσίας σου μένουν ακόμα".

http://hassapis-peter.blogspot.com